Waarom kiest u voor BCM?

Waarom kiest u voor BCM?

 

BCM Music Systems levert al bijna vier decennia lang betrouwbare en heel gebruiksvriendelijke muziekcomputers voor cafés, restaurants, hotels, sportscholen, winkels en bedrijven.

Steeds meer ondernemers vertrouwen op een BCM muziekcomputer. Kant en klaar, geleverd met alle tracks die uw klanten graag horen. Muziek, videoclips en volledig automatisch downloaden uit onze digitale muziekbibliotheek. Deze laatste generatie muziekcomputers vertoont (volledig programmeerbaar) uw eigen teksten, foto’s, films en realtime nieuws op uw TV-scherm.

 

"Met de BCM 8000 Serie haalt u absoluut de meest geavanceerde muziekcomputer in huis"

 

BCM 8000 Multimedia

De BCM 8000 Multimedia muziekcomputer voegt wezenlijk iets toe aan uw bedrijf. Met ongekend gemak beschikt u de hele dag over muziek en beeld, roept u muziekprogramma’s op, stelt u programma’s samen en selecteert u verzoeknummers. Op maat en geheel in stijl met uw onderneming. De muziek ligt prettig in het gehoor en veraangenaamt de omgeving.

Communiceren met uw bezoekers gaat heel eenvoudig. Op uw TV-scherm vertoond u moeiteloos eigen teksten, foto’s en filmpjes. U maakt een selectie uit het aanbod van realtime nieuws (wereldnieuws, landelijk nieuws, sportnieuws etc.) waardoor uw klanten met meer aandacht naar uw TV-scherm kijken. U kunt alle teksten, foto’s, filmpjes en realtime nieuws volledig timer gestuurd programmeren. Hierdoor heeft u op elk moment van de dag de gewenste informatie op uw TV-scherm!

 

Frames en templates

Om uw reclame op een professionele manier te tonen beschikt de BCM 8000 Multimedia muziekcomputer over honderden frames en templates. Hiermee toont u in een handomdraai uw reclame voor Live Muziek, de Soep van de dag of Ladies Night en kunt u de videoclips tonen in een mooi frame. Wij kunnen eventueel ook frames voor u ontwerpen met uw eigen logo.

 

Frame BospopTemplate Live MusicFrame Fitness

 

Automatische, slimme muziekupdate zonder omkijken

Onze digitale muziekbibliotheek geeft u toegang tot de gehele BCM catalogus. Bovendien kunt u gebruik maken van een aantal lijsten die wekelijks worden aangepast: o.a. de Top 40 & Tipparade, de Horeca Top 30 en de Nederlandstalige Top 25. De ontbrekende nummers worden automatisch geactualiseerd. Zo heeft u alle nummers in de juiste volgorde van bijvoorbeeld de wekelijkse Top 40 in uw muziekcomputer.

 

Speciaal voor dansavonden

Dansavonden? Feesten en partijen? BCM levert u als enige dansmuziek. Kant en klaar voor uw muziekcomputer, in vele afzonderlijk geprogrammeerde stijlen. Zoals de rumba, cha cha cha, foxtrot, wals, salsa, jive en Engelse wals.

 

Meer zalen, meer muziek

Heeft u te maken met meerdere ruimten? Vereist iedere ruimte een eigen muzikale ambiance? Onze 2 en 4 zone muziekcomputers zijn daarop ingesteld. Vanuit één systeem voorziet u iedere ruimte van eigen muziek. Daarnaast kunt u, bij een 8000 multimedia muziekcomputer, zone 1 gebruiken voor videoclips en/of karaoke. Daardoor heeft u op de juiste tijd de juiste sfeer op de juiste plaats. Het volume is voor iedere zone apart regelbaar. De BCM muziekcomputer is verkrijgbaar met meerdere bedieningspunten en combineert gebruiksgemak met duurzaamheid, continuïteit en onberispelijk beeld en geluid.

 

Streaming Radio

Wilt u in plaats van muziek van de muziekcomputer ook wel eens naar de radio luisteren? Bijvoorbeeld tijdens de top 2000. Ook dat kan met de BCM 8000 muziekcomputer. U kunt via uw systeem naar internet radiozenders luisteren. Er zijn vele zenders beschikbaar.

 

Request en Remote app

De BCM 8000 muziekcomputer is het enige muzieksysteem waar u 2 apps bij kunt gebruiken (met uitzondering van de BCM 8000 Radio). De BCM Request app voor het aanvragen van verzoekjes en de BCM Remote app waarmee u uw muziekcomputer op afstand kunt bedienen. Beide apps zijn voor zowel Android als IOS gratis te downloaden in de desbetreffende app store.

 

Continubedrijf bij topdagen

Kunt u zich storingen veroorloven? Een dubieus geluid of beeld? In een volle zaak? Een muziekcomputer van BCM is berekend op zijn taak. Onder alle omstandigheden. Ook op hoogtijdagen doet uw systeem onvermoeibaar zijn werk.

Mocht er zich toch een storing voordoen dan staat de BCM service dienst altijd paraat voor u. Ook in de avonden en weekenden. De service dienst bestaat uit eigen technici die alles weten over de BCM muziekcomputers. Zij zorgen ervoor dat u muziekcomputer snel weer werkt. Als de storing niet meteen ter plaatse verholpen kan worden hebben zij altijd een service-systeem bij de hand zodat u toch weer muziek heeft.

 

Duurzame investering

De BCM muziekcomputers zijn hoogwaardig, duurzaam en bedrijfszeker. Er worden alleen componenten gebruikt van A-merken en uitsluitend professionele geluidskaarten. Behuizingen zijn solide en degelijk. Iedere muziekcomputer wordt met de hand gebouwd en uitvoerig getest.

 

Partner

BCM Music Systems is de partner die u op voorsprong zet! Begeleiding, advies en service zijn essentieel. Samen halen wij met een top muziekprogrammering en effectieve schermreclame het maximale uit uw BCM muziekcomputer en bedrijf!

 

BCM Music Systems - The Business Music Innovators

 

Onze gegevens

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert

Stuur ons een e-mail:

Bel ons: +31 (0)495 562 558

Service

BCM heeft een eigen 24-uurs-service. Van telefonische ondersteuning tot gekwalificeerde monteurs die u ter plaatse van dienst zijn.

 

Hulp nodig?
Bel ons: +31 (0)495 562 558

 

Teruggebeld worden?