Zakelijk alternatief voor Spotify -  BCM Stream
Zakelijk alternatief voor Spotify
BCM STREAM
BCM STREAM
BCM STREAM
Het zakelijk alternatief voor Spotify

Home  |  Support  |  Zakelijk alternatief voor Spotify

Zakelijk alternatief voor Spotify

Spotify is een consumenten muziekstreamingdienst. Dit betekent dat je Spotify niet mag gebruiken voor commerciële doeleinden, omdat je dan niet de juiste muziekrechten afdraagt. Daardoor krijgen de artiesten niet de vergoeding die ze verdienen. Je kunt hier ook boetes voor krijgen. BCM Stream is het zakelijke alternatief voor Spotify. Zorg dat jij je muziek netjes op orde hebt met de streamingdienst voor de zakelijke markt.

 

Wij dagen je uit…

Veel ondernemers willen ook de zaken netjes regelen en dat artiesten hun vergoeding krijgen. Wij krijgen dan regelmatig de vraag of we Spotify lijsten kunnen omzetten naar eigen lijsten voor de BCM muziekcomputer of BCM Stream. Onze vraag hierop is dan: “Waarom zou je dit willen?”.

Het antwoord hierop is bijna altijd hetzelfde: “Omdat we dit gewend zijn”.

Wij zijn van mening dat onze afspeellijsten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Dit zorgt ervoor dat je de juiste sfeer kunt creëren met de juiste afwisseling. Daarom dagen we je graag uit om eerst de muziekprogrammering van BCM te proberen en te ondervinden wat deze je kunnen brengen. Heb je dan toch nog vragen of wil je nummers erbij toegevoegd hebben? Dan organiseren we dit met veel plezier.

BCM Stream is een 100% legale muziekstreamingdienst voor zakelijke gebruik

Maak hier je afspraak met de BCM adviseur

Laat je meenemen in de muzikale wereld van BCM Music Systems en maak een afspraak met onze adviseur.

loader