Organisaties in de muziekbranche
Organisaties in de muziekbranche
ERKENDE ORGANISATIES
ERKENDE ORGANISATIES
ERKENDE ORGANISATIES
Voor de juiste afdracht van muziekrechten

Home  |  Organisaties

Erkende organisaties in de muziekbranche

BCM Music Systems is aangesloten bij diverse erkende organisaties. Zo zorgen we ervoor dat muzikanten, componisten en tekstschrijvers netjes betaald krijgen voor hun werk als er muziek van hun afgespeeld wordt.

Dit zijn de muziekdiensten waarbij we zijn aangesloten:

Logo BumaStemra

BumaStemra zorgt dat muziekmakers de vergoeding krijgen die ze verdienen. Want muziek is waardevol, voor ons allemaal.

Logo Sena

Sena regelt de rechten van muzikanten en producenten. Zij krijgen van Sena een vergoeding als hun muziek in het openbaar gedraaid wordt. Die vergoeding krijgen zij dankzij muzieklicenties die bedrijven (zoals BCM) en organisaties bij Sena afsluiten.

Logo NVPI

NVPI is de brancheorganisatie van de film- en muziekindustrie en vertegenwoordigt het merendeel van de Nederlandse muziekmaatschappijen en uitgevers van audiovisuele content, zowel via online als fysieke media.

Logo ABMD

ABMD is de belangenorganisatie van professionele leveranciers van achtergrondmuzieksystemen. Zij maakt zich sterk voor een professionele en eerlijke branche!

Logo Sabam

Sabam is de Belgische vereniging voor auteurs, componisten en uitgevers. Ze beheert de rechten van hun leden in 5 domeinen: muziek, film & televisie, theater & dans, visuele kunsten en literatuur.

loader