Request app

De BCM Request App

De BCM Request app is een gratis app voor het aanvragen van muzieknummers. De app is te gebruiken in combinatie met een BCM 8000 muziekcomputer.

  • Om de app te gebruiken moet als eerste de app op de muziekcomputer worden geactiveerd. Dit gaat heel gemakkelijk met behulp van de activatie wizard. Hier hoef je alleen wat gegevens (zoals de locatie van de zaak) in te vullen. Dit is noodzakelijke om de muziekcomputer zichtbaar te maken in de app.
  • De app maakt gebruik van de internetverbinding van de smartphone zelf. Er is dus geen Wi-Fi verbinding van de zaak zelf nodig om de app te kunnen gebruiken.
  • Als deelnemende gelegenheid van de app kun je zelf bepalen of je een verzoekje wilt accepteren of weigeren. Het is dus niet zo dat met het gebruik van de app klanten muziek kunnen draaien die je niet wilt.
  • Ook is in te stellen tot op welke afstand van de zaak de app te gebruiken is. Dit om te voorkomen dat je verzoekjes kunt aanvragen als je zelf helemaal niet in de zaak aanwezig bent.
  • Maak je gebruik van een BCM 8000 meerzone systeem, dan kun je als er een feest in de zaal is de app installeren op een tablet en de gasten zelf muziek laten kiezen. De app is dan in te stellen dat verzoekjes automatisch worden geaccepteerd.
  • De app beschikt over een zogenaamde “privé mode”. Hiermee kan ingesteld worden welke smartphone(s) wordt toegestaan om de app te gebruiken. Je kan het gebruik hiermee dus beperken tot b.v. alleen de eigenaar en/of personeel.
  • Verder is het aantal verzoekjes dat aangevraagd kan worden in te stellen per gebruiker. En de app filtert automatisch dubbele aanvragen uit de lijst met verzoekjes.

 

Kijk voor meer informatie op de BCM Request app website.

De Request App

Download de Request App


Download de BCM Request app voor iOSDownload de BCM Request app voor Android

 

BCM Music Systems - The Business Music Innovators

 

Onze gegevens

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert

Stuur ons een e-mail:

Bel ons: +31 (0)495 562 558

Service

BCM heeft een eigen 24-uurs-service. Van telefonische ondersteuning tot gekwalificeerde monteurs die u ter plaatse van dienst zijn.

 

Hulp nodig?
Bel ons: +31 (0)495 562 558

 

Teruggebeld worden?